2021 Yatak Odalarını Donatacak Dekorasyon Trendleri

528 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Evinizin en mahrem dekorasyon alanı olan yatak odanızı yeni fikirler ve ürünlerle, sezon trendlerine göre baştan dekore etmeye ne dersiniz? 2021 yılının dekorasyon trendleri için önde gelen iç mimarlar adeta evlerde ‘terapi’ havası yaşanacağını vurguluyor. Yani dekorasyon uygulamalarına göre 2020 yılındaki canlı renklere “elveda” demenin vakti geldi! Bunun yerine yeni sezonda daha pastel renklerle bir arada olacağız. Senenin trend renkleri ise adaçayı ve gri gibi huzur veren ara renk tonlarından oluşuyor. Sezonun en moda dekorasyon trendlerini, en uygun fiyata sunan İder Mobilya ise; yeni sezonda size, yeni trendlere en uygun dekoratif tasarımları sunmak için tasarım ekibi ile birlikte iş başında! Zengin renk ve kumaş seçeneklerine sahip mobilyalarla, farklı ürünleri birbiriyle kombinlemeniz artık oldukça kolay.

İlham Veren Yatak Odası Estetiği

2021 yılı trendleri, yatak odaları için ilham veren çizgiler taşıyor. Artık ince detaylı, birbirinden ilginç yatak başlıkları yerini duvar panolarına bırakıyor. Çünkü insanlar artık otel konseptini evinde hissetmek istiyor. Floral desenlerin bu yıl çokça karşımıza çıkacağını şimdiden hatırlatalım. Ayrıca büyük desenlere ve birbiri ile kontrast olan renklere de yer vermeye hazır olun. Çünkü yatak odanızın duvarını kaplayan, sanatsal çizgilerin hakim olduğu bir tasarımla karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek! İşte bu stil, yoğun iş temposundan sıyrılıp kendini yatağa bırakan şehirli insanın dinginliğin içinde bulmak istediği estetiği tümüyle sunabiliyor. Ayrıca bu senenin detay renklerinde rose ve bakır rengi yerine, pirinç ve krom öne çıkıyor. 2021’nin renkleri, ferah mekanların baş aktörleri olacak denli iddialı… İder yatak odası takımları ile de yeni dekorasyon trendlerine uygun şık tasarımlar oluşturabilirsiniz. Geniş konfor alanı yaratan eşsiz detaylar, evinizde farklılık yaratabilmenize yardımcı olur. İder’in uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarladığı modelleri, farklı malzeme ve naif çizgilerle en yeni dekorasyon trendlerini rahatlıkla takip edebilmenize yardımcı olur.

Köşeleri de Değerlendirmeli

Küçük mekanlarda büyük çözümler üreten köşe mobilyaları yatak odalarında da oldukça fonksiyonel bir işlev görüyor. Gardırobun kullanım alanını önemli ölçüde genişleten köşe dolaplar, 2020 yılı dekorasyon stilinde de kaz ayağı motifleri ve art deco motifleri ile oldukça ön planda olacak. İder’in Sardis Köşe Gardıroplu Yatak Odası takımı, küçük mekanlar için aranan tüm fonksiyonları tamamıyla karşılayabilir. Aynı zamanda opsiyonel pek çok seçenek ile yatak odanızı dilediğiniz şekilde kolayca dekore edebilirsiniz.

Yere yakın olması ve yuvarlak tasarımları ile modern bir görünüm çizen Japon stili bazaları, yeni yılın dekorasyon stiline uygun kumaş ve örtülerle buluşturabilirsiniz. Japon stil baza modellerinden Latalı Somya modellere kadar, pek çok ürünü kullanıcı ile buluşturan İder; deri ve farklı kumaş dokusu ile de yatak odanızda kendi tarzınızı ortaya koyabilmenize imkan tanıyor. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için harekete geçmeye ne dersiniz?

Halılarla Dekorasyona Farklı Bir Canlılık Katabilirsiniz

Geometrik formlu yeni halı tasarımları 2021 dekorasyon trendlerinde kendine eşsiz bir yer buluyor. Optik illüzyonların ve geometrik desen oyunlarının halılara kattığı sanatsal anlam bu yıl bir tık daha önem kazanıyor. Çarpıcı renk kombinasyonlarının, alışılagelmişin dışında motiflerle bir arada görmeniz oldukça olası.

Sezonun en trendy parçalarının yer aldığı İder Mobilya, size zamansız parçaları birleştirebileceğiniz eşsiz bir fırsat sunuyor. İder Mobilya’nın sunduğu göz alıcı tasarımlarla kaliteyi bir araya getiren yatak odası ürünlerini hemen inceleyip, hayalinizdeki yatak odası dekorasyonuna en uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık