Hızlı Tokasız Saç Toplama Teknikleri

586 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Alarmınız çaldı, duymadınız ve evden çıkmak için çok kısa bir vaktiniz mi kaldı? Saçlarınızı şekillendirmek için fazla vaktinizin olmadığı zamanlarda ya da düzleştirmekle uğraşmak istemediğiniz günlerde, birbirinden pratik saç toplama modelleri arasından seçim yaparak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Hem yapması hem de kullanımı kolay günlük saçın toplanması modelleri arasında; at kuyrukları ve pratik topuzlar yer alıyor. Kolay bir at kuyruğu ile saniyeler içinde hazır olabilirsiniz. Burada kilit nokta, yapacağınız at kuyruğunun kusursuz görünmenizi sağlamasıdır. Bu yazıda bulabileceğiniz saç modellerini; trafikte yeşil ışığı beklerken, metroda beklerken ya da işe yürürken yolda bile yapabilirsiniz!

Günlük kullanıma uygun birbirinden kolay ve pratik at kuyrukları, topuzlar, dağınık ve günlük saç modelleri ve kısa saçların da kullanabileceği saç toplama önerileri yazımızın devamında…

En Pratik At Kuyruğu Modelleri

Kolay ve pratik saç modelleri denince aklımıza ilk gelen model, at kuyrukları olur. Bir tokadan yardım alarak saniyeler içinde kullanışlı ve modern bir saç görünümüne sahip olabilirsiniz. Peki, sabahları vaktiniz olmadığında bile çok pratik bir şekilde yapabileceğiniz at kuyruğu saç stilleri hakkında neler biliyorsunuz?

Saç toplama at kuyruğu

Gündelik hayatta kullanabileceğiniz, şık, havalı ve sanki uzun bir süre uğraşmışsınız gibi görünen bir at kuyruğu modeli arıyorsanız; yukarıdaki adımları takip ederek her ortama uyan bir at kuyruğu elde edebilirsiniz. Sanki kuaförde yapılmış gibi görünen bu at kuyruğu, ofiste ya da okulda kullanıma da uygundur. Sıradan bir at kuyruğu kadar pratik olmasa da, sonuca değeceğine emin olabilirsiniz!

Tokasız Saç Toplama

Saçlarınızı toplayacaksınız ama bütün tokalarınız bir yerlere mi kaybolmuş? Üzülmeyin! Tokasız saç nasıl toplanır size detaylı olarak anlatacağız. Bahsettiğimiz tekniklerden yardım alarak kullanışlı ve havalı saçlara sahip olabilirsiniz.

Tokasız saç toplama

Yukarıda yer alan adımları takip ederek, toka kullanmanıza gerek kalmadan havalı bir at kuyruğu elde edebilirsiniz. Eliniz alıştıkça daha başarılı sonuçlar elde edeceğinizi de söyleyelim!

Tokasız at kuyruğu modelleri

Havalı görünen bir saç görünümü için her zaman toka kullanmak zorunda değilsiniz! Doğru saç hilelerini öğrenerek, hem şık hem kullanışlı hem de pratik bir saç modeli elde edebilirsiniz. Saçlarınızla uğraşmışsınız gibi görünen bu havalı modeli, toka kullanmadan yapmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Günlük Saç Toplama Modelleri Dağınık

Balerin topuzu kusursuz görünse de, dağınık saç modelleri daha havalı ve büyüleyicidir. Yataktan çıkmış, fazla uğraşmamış gibi görünen ama bir o kadar da havalı duran dağınık günlük saç modellerini; okulda, ofiste, günlük hayatta ve hatta katılacağınız bir doğum günü partisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dağınık Saç toplama

Dağınık saç toplamanın püf noktası, saçın bazı tutamlarını dışarıda bırakmaktır. Bu, hem dağınık topuzlar hem de at kuyrukları için geçerlidir. Burada amaç, saçın dağınık ve fazla uğraşılmamış gibi görünmesini sağlamaktır. Kullanımı ve yapımı pratik dağınık saç toplama stillerini önerileri arıyorsanız, aşağıda yer alan galerimizde de size uygun modeller var!

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık