Koronavirüse Yakalanan Deniz Akkaya’dan Sevindiren Haber!

505 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Deniz Akkaya, durumunun ağırlaşmasıyla hastaneye kaldırılmıştı. Toplumsal medya hesabından anbean paylaşım yapan Akkaya’dan sevindiren haber geldi.

Bir süredir hastanede tedavi gören Deniz Akkaya taburcu oldu. Akkaya sevinçli haberi, ‘Bugün hastaneden çıkmış bulunuyorum. Kalıcı hiçbir hasar kalmadan, hayata, sağlıklı yaşama ve yaşamaya devam ediyor olacağım. Sıhhatle konuta döndüm. Tüm kalpten soran, arayan herkese kalp.’ kelamlarıyla duyurdu.

“KORONAVİRÜS BANA İNANILMAZ AĞIR GELDİ”

Toplumsal medya hesabından sıhhat durumu hakkında bilgiler veren ünlü isim “Evde beceremedim ısrar etmenin gereği yoktu, hastaneye yattım” tabirlerini kullandı. Hasta yatağından paylaşımlar yapan Akkaya, kelamlarına şöyle devam etti: “Aslen en baştan niyetim hızlıca atlatıp, bakın sağlıklı ömrün mükafatı demek isterdim size. Lakin hayatında hiç değerli bir sıhhat sorunu yaşamamış biri olarak bana inanılmaz ağır geldi. Arkadaş neymiş ya televizyonda oturup hadise sayısı vermeye benzemiyor. Kesinlikle ki hastanede bir süre kalacağım. Buyurun şu 4 günde yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.” demişti.

HABERİ BU TÜRLÜ DUYURDU!

Son evrede girdiği polemikler ve toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Deniz Akkaya’nın koronavirüs testi müspet çıkmıştı. Akkaya, bahisle ilgili Instagram sayfasından açıklama yapmıştı.

Ünlü model, “Herkese merhaba. O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm. Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık geçene kadar, sizlere sümüklü peçete, nefes darlığı storyleri ve yatak imajları atamayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıklı ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık